Persbericht - appeltern

Persbericht

Presentatie IRSA Foundation in Appeltern

In Nederland bestaat er een organisatie van een kleine 50 hoveniersbedrijven die het predicaat Exclusief Geselecteerd dragen. Visser Groen B.V. is één van de deelnemende bedrijven en de “thuisbasis” van deze bedrijven zijn de prachtige modeltuinen van Appeltern. Deze grote hoeveelheid model- en presentatie tuinen in het gelijknamige dorp geven de tuinen bezitter een optimale kijk hoe een ideale tuin eruit kan zien om op een perfecte wijze het “TUINGELUK” te ervaren.  

Op vrijdag 21 maart jl. was er weer een bijeenkomst van alle exclusief geselecteerde hoveniers op het complex en talloze gezamenlijke items passeerden de revue. Tevens vond er een presentatie plaats van enkele bedrijven, maar ook de IRSA Foundation van de initiatiefnemers Dirk Visser en Annemarie van Noort kreeg ruimte voor een presentatie.

Giften zijn de basis voor de inkomsten welke het mogelijk maken om waterputten te slaan in Svay Thom Village, een gehucht in de buurt van Siem Reap zodat gezinnen weer een eigen drinkwater voorziening kunnen hebben. Aan het einde van de bijeenkomst werd duidelijk dat de Foundation, middels spontane vrijwillige substantiële giften de mogelijkheid geboden kreeg om weer een nieuwe put te slaan.

Hulde aan alle exclusief geselecteerde hoveniers van Appeltern.

Terug naar Nieuws