Persbericht - VHG

Hoveniers in Zuid Holland ondersteunen de IRSA Foundation met een waterput in Cambodja.

Visser Groen B.V., het hoveniersbedrijf, gevestigd in H.I. Ambacht, was op 6 maart jl. gastheer van ruim 50 hoveniersbedrijven welke zijn gevestigd in Zuid West Nederland. Het waren allen leden van de brancheorganisatie VHG, de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners in Nederland en dus hoveniers die staan voor kwaliteit en professionaliteit.  

Naast de presentatie van het gastbedrijf tijdens deze bijeenkomst, kon Visser groen B.V. de toehoorders verrassen met twee zeker zo interessante inleidingen welke werden gepresenteerd door D. Hasenbein, medewerker van het bedrijf. Enerzijds werd er een toelichting gegeven op de ontwikkelingen en realisatie van Groenzorg Ambacht B.V. Dit jonge bedrijf is geïnitieerd door de drie regionale bedrijven Aardoom Hoveniers, Graphorn Groenprojekten en Visser Groen B.V. en verzorgt vanaf 1 januari jl. het groen van de gemeente Hendrik Ido Ambacht met in hoofdzaak mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De intentie is juist deze nieuwe medewerkers weer een plek in het arbeidsproces te bieden.

Een tweede interessant item betrof het sociale project van Visser Groen B.V. , t.w. initiatieven voortvloeiende uit IRSA Foundation, die een waterputten project in Cambodja ondersteunen. Na afloop van de bijzonder leerzame en constructieve bijeenkomst werd er een bedrag ingezameld waardoor er wederom een waterput in de regio van Siem Reap, de derde stad van Cambodja, kon worden geslagen.  

Initiatiefnemer en eigenaar D.J. Visser toonde zich blij verrast met dit niet verwachtte resultaat.

Terug naar Nieuws